Expressz budapesti házhozszállítás 4 órán belül:

Budapest területén lehetőség van azonnali kiszállításra is, de ezt külön egyeztetni kell az ügyfélszolgálatunkkal. Ilyen esetben is a webshopban kell megrendelni a terméket a Futár - Expressz budapesti kiszállítást választva.  A megrendelt csomag kiszállítását saját futárunk végzi. 

Fizetési lehetőségek expressz házhozszállítás igénybevétele esetén:

  1. Futárnak készpénzben
  2. Weboldalon bankkártyával
  3. Előre utalással

A termék átvételekor a vevő köteles megvizsgálni, hogy a termék sérülésmentes-e. Amennyiben sérülést tapasztal a csomagoláson vagy a terméken, akkor kérheti a futártól jegyzőkönyv felvételét. A futártól való átvétel, illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírása azt jelenti, hogy a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörtént. Ezt követően a vevő kizárólag elállási jogával élhet. A kiszállítást végző személy távozása után a Szolgáltatónak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni.

Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és ezt jelzi, a termék visszavételét, illetve cseréjét a Szolgáltató díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért a Szolgáltató felelősséget nem vállal!

Házhozszállítás esetén a megrendelésnél lehetőleg közvetlenül elérhető mobiltelefonszámot adjon meg, amin szükség esetén a kézbesítő el tudja Önt érni. A gyors és pontos kiszállítás érdekében kérjük, hogy rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet!